\nPórek v biokvalitě má v kuchyni široké využití. Můžete ho použít jako základ místo cibule, do omáček, pomazánek či nádivek. Z pórku uvaříte výbornou krémovou polévku.\nTento produkt byl vypěstován podle přísných pravidel ekologického zemědělství. Při pěstování se nepoužívají žádné umělé...
číst celé
\n
Pórek v biokvalitě má v kuchyni široké využití. Můžete ho použít jako základ místo cibule, do omáček, pomazánek či nádivek. Z pórku uvaříte výbornou krémovou polévku.
\n
Tento produkt byl vypěstován podle přísných pravidel ekologického zemědělství. Při pěstování se nepoužívají žádné umělé pesticidy nebo hnojiva. Místo postřiků zaujímá v ekozemědělství důležité místo ruční práce, i proto jsou bio ovoce a zelenina dražší než ty konvenční. Ekologičtí zemědělci hospodaří ohleduplně ke krajině a mimořádnou pozornost věnují péči o půdu. Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
\n
Využítí:
\n
\n- polévky - pórek je výbornou surovinou do krémových i zeleninových polévek
\n- pomazánky - pórek chutná skvěle přidaný do pomazánek, inspirujte se recepty zde
\n- amarantový kotlík - recept na něj najdete v časopise Dobroty jaro 2013 str. 8
\n- velikonoční nádivka s tofu - recept na ni najdete v časopise Dobroty jaro 2013 na str. 16
\n
\n
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g
\n
Skladování: Legislativní zařazení:
\n
schovat popis
Recenze