\nBílá ředkev v biokvalitě. S bílou ředkví alias ředkví daikon můžete pracovat stejně jako s mrkví či řepou - na pánvi i v troubě. Výborná je samotná, kvašená, v polévkách nebo salátech.\nTento produkt byl vypěstován podle přísných pravidel ekologického zemědělství. Při pěstování se nepoužívají...
číst celé
\n
Bílá ředkev v biokvalitě. S bílou ředkví alias ředkví daikon můžete pracovat stejně jako s mrkví či řepou - na pánvi i v troubě. Výborná je samotná, kvašená, v polévkách nebo salátech.
\n
Tento produkt byl vypěstován podle přísných pravidel ekologického zemědělství. Při pěstování se nepoužívají žádné umělé pesticidy nebo hnojiva. Místo postřiků zaujímá v ekozemědělství důležité místo ruční práce, i proto jsou bio ovoce a zelenina dražší než ty konvenční. Ekologičtí zemědělci hospodaří ohleduplně ke krajině a mimořádnou pozornost věnují péči o půdu. Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu. Využití:?
\n
\n- salát z avokáda a bílé ředkve - salát dochucený umeoctem, citronovou šťávou a koriandrem najdete v časopise Dobroty léto 2013 str. 9
\n- kvašená - jak kvasit bílou ředkev či jakoukoliv jinou zeleninu vám napoví článek na našem webu
\n- polévkový krém - nakrájený a osmažený česnek a ředkev zalijte zeleninovým vývarem, povařte, zalijte smetanou a rozmixujte na hladký krém
\n
\n
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g
\n
Skladování: Legislativní zařazení:
\n
schovat popis
Recenze