Kešu máslo
\nInformace o produktu
\nOřechová pasta vyrobená pouze z nepražených kešu ořechů, díky nimž má krémovou až jemně nasládlou chuť. Oblíbíte si ji také pro její tekutou konzistenci bez jediného kousku navíc. Kešu máslo neobsahuje přidanou sůl ani jiná aditiva. Využijete je v kuchyni do krémů, omáček, alezejména jako vegan náhrada smetany při zahušťování pokrmů. Stejně tak je vhodné k doplnění energie rovnou ze lžičky. Máslo před konzumací zamíchejte.
TOP informace o kešu másle
\n- \n
- Kešu ořechy jsou bohaté na hořčík, fosfor a vitamíny B1 a B6. \n
- \n100 g kešu pasty obsahuje 18 g bílkovin.\n \n
- Smícháním pasty s vodou vznikne jemné kešu mléko. \n
- \nBez lepku, bez laktózy, bez palmového oleje, bez cukru a dalších přidaných látek. \n
- 400g varianta másla je balena ve skleněné dóze, zato 100 g, 1 kg a větší varianty v plastovém doypacku. \n
Ořechové máslo, pasta, nebo krém?
\nMožná jste si všimli, že na etiketě našich ořechových másel najdete slovo pasta. A teď, kdo se v tom má vyznat. Rozemletým ořechům se sice zpravidla říká pasta, alemožná jsou také jiná označení, jako například máslo. Označovat je tak můžeme díky legislativní výjimce, která nám umožňuje používat slovo máslo, i když se nejedná o mléčný výrobek. Zato krém, to je jiná! Jako krém se u nás (i jinde) nazývají produkty, které jsou vyrobeny z více surovin a většinou bývají doslazované.
\nJak se ořechové máslo vyrábí?
\nKešu ořechy se ještě před mletím rozdrtí na malé kousky, aby byl celý proces rychlejší a efektivnější. Následuje důležitý krok – mletí ořechů na pastu, což trvá přibližně 6–12 hodin. Ke zpracování se používá koloidní mlýn s odstředivkou. Během výroby pasty jsou ořechy zbavovány části tuku. Pokud nechcete, aby se vám rozpojil tuk od ořechového másla, nedávejte je do ledničky. Nejlepší je skladování při pokojové teplotě bez dosahu slunečních paprsků a tepla.
\n schovat popis- Výrobce: Svět plodů
- Kód:
- Jazyk: Čeština Tagy: kesu maslo vaha 1kg
Recenze