Grilování na litinovém plátu dodá pojmu \"dokonalá pochoutka\" nový rozměr. \nJste hrdým vlastníkem plynového grilu Arizona BBQ značky G21? \nSbíhají se vám sliny při pomyšlení na grilovaný steak, sýr, pstruha, vajíčka, \npárečky, lilek, papriky a další delikatesy z letní kuchyně? Pak si určitě \nopatřete grilovací litinový plát G21. Věřte, že tak šťavnatý \nsteak jste ještě neměli.
\nProč zrovna litina?
\nLitina patří mezi nejodolnější materiály, které se pro grilování používají. \nJe vysoce odolná proti vysokým teplotám a poškrábání. Na každé \npolovině litinového plátu máte k dispozici jiný druh povrchu. Jedna \npolovina je hladká a využijete ji především pro grilování nakrájené \nzeleniny, vajíček a sýrů. Druhá polovina s vroubky je určena \npro správné grilování steaků, větších kusů zeleniny a ryb.
\nZelenina chutně a zdravě
\nChcete si dopřát zeleninovou směs připravenou na svém plynovém grilu? \nZeleninu můžete grilovat na roštu, ale musíte jí nakrájet na velké kusy, aby \nnepropadávala do ohně. Navíc takto grilovanou zeleninu snadno spálíte a nakonec \nhostům podáváte spíše vysušené oplatky, nežli šťavnaté zdravé delikatesy. Super \nřešením je právě grilovací litinový plát. Grilujte zeleninu ve velkých kusech i \nnakrájenou na malé kousky ve směsi. Buďte si jistí, že o šťavnaté grilované \nzeleninové směsi budete s přáteli básnit ještě dlouho.
\nCo takhle pořádný kus masa?
\nSteak grilovaný na roštu také stojí za zmínku, avšak při jeho přípravě z něj \nvykape většina šťávy a maso zůstane poněkud tužší. To se vám při grilování na \nplátu nestane! Při grilování steaků na litinovém plátu v mase zachováte \nvětšinu šťávy. Tím na povrchu získáte zlatavou opečenou kůrku, ale \nuvnitř je maso měkké a šťavnaté.
\nMáte už naložené maso a nakrájenou zeleninu? Tak připravte gril, roztopte \nlitinový plát, vychlaďte pití, pozvěte přátele a užijte si pohodovou večeři pod \nširým nebem.
\nSpecifikace
\n- \n
- Materiál: litina \n
- Rozměry: 32 x 49 cm \n
- Hmotnost: 6,9 kg \n
- Výrobce: G21
- Kód:
- Jazyk: Čeština
Recenze