Továrna na zmrzlinu
Vyrobte si pravou domácí zmrzlinu ve vašem vlastním zmrzlinovači. Přístroj za vás zvládne všechnu práci!
Připravte si směs na zmrzlinu podle přiložených receptů, umíchejte ji a dejte do speciálního přístroje. Ten zapněte, umístěte do mrazáku a za cca 2 hodiny máte...
číst celé
Továrna na zmrzlinu
Vyrobte si pravou domácí zmrzlinu ve vašem vlastním zmrzlinovači. Přístroj za vás zvládne všechnu práci!
Připravte si směs na zmrzlinu podle přiložených receptů, umíchejte ji a dejte do speciálního přístroje. Ten zapněte, umístěte do mrazáku a za cca 2 hodiny máte vyrobenou parádní zmrzlinu! Dobrou chuť!
Díky dvěma vaničkám můžete udělat dvě různé příchutě najednou!
Jak přístroj funguje:
Zmrzlina se vyrábí ve dvou fázích: namíchá se před zamražením, a poté se automaticky míchá během mražení. Automatické míchání se aktivuje podle teploty zmrzliny, kterou měří teploměr v přístroji. Když teplota zmrzliny klesne pod 4 °C, zahájí se automatické míchání. Přístroj spouští míchání v intervalech podle teploty zmrzliny, dokud není směs zmražená a hotová.
Rozměr samotného přístroje: 23 x 12 x 10 cm - do mrazáku se pohodlně vejde a zmzliny bude akorát pro každého!
Na závěr malá ochutnávka toho, co vás čeká!
Čokoládová zmrzlina s kousky čokolády
Suroviny:
100 gramů polosladké čokolády
1 polévková lžíce cukru
500 ml (2 šálky) šlehačky
1 šálek malých čokoládových kousků nebo nahrubo nastrouhané čokolády (mléčné, polosladké nebo bílé čokolády)
Pokyny:
1. Rozpusťte 100 gramů čokolády v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni na mírném plameni, a poté přisypte cukr. Požádejte o pomoc dospělou osobu.
2. K rozpuštěné čokoládě postupně za stálého míchání přidávejte smetanu.
3. Nechte směs na 30 minut vychladit v lednici.
4. Vyndejte směs z lednice a přidejte malé kousky čokolády nebo nastrouhanou čokoládu. Dobře promíchejte.
5. Dejte směs do přístroje a řiďte se návodem k obsluze.
schovat popis
Recenze