Ječné vločky vznikají tak, že se lisuje zrno ječmene. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. V ječných vločkách najdete také vlákninu, která je nezbytná pro zdraví našich střev, vitamíny B a E a minerály jako je fosfor, železo, hořčík a draslík. Vločky jsou vhodné do polévek, ale rovněž jako hlavní jídlo v podobě ječné kaše nebo jako přísada do jogurtů. Jejich oříšková chuť vás pohladí po jazyku i po duši.
\nSložení: 100 % ječmen BIO
\nBalení: 1 kg \nCZ-BIO-002 \nSkladujte v suchu, chraňte před teplem.
\nVýživové údaje ve 100 g výrobku
\nEnergetická hodnota333 kcal/1408 kJ \nTuky2,00 g\nz toho nasycené0,50 g \nSacharidy62,00 g \nz toho cukry1,70 g \nVláknina10,00 g \nBílkoviny11,00 g \nSůl0,00 g \nNutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
schovat popis
Recenze