Ječné vločky vznikají tak, že se lisuje zrno ječmene. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. V ječných vločkách najdete také vlákninu, která je nezbytná pro zdraví našich střev,...
číst celé
Ječné vločky vznikají tak, že se lisuje zrno ječmene. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. V ječných vločkách najdete také vlákninu, která je nezbytná pro zdraví našich střev, vitamíny B a E a minerály jako je fosfor, železo, hořčík a draslík. Vločky jsou vhodné do polévek, ale rovněž jako hlavní jídlo v podobě ječné kaše nebo jako přísada do jogurtů. Jejich oříšková chuť vás pohladí po jazyku i po duši.
\n
Složení: 100 % ječmen BIO
\n
Balení: 500 g \nCZ-BIO-002 \nSkladujte v suchu, chraňte před teplem.
\n
Výživové údaje ve 100 g výrobku
\n
Energetická hodnota333 kcal/1408 kJ \nTuky2,00 g\nz toho nasycené0,50 g \nSacharidy62,00 g \nz toho cukry1,70 g \nVláknina10,00 g \nBílkoviny11,00 g \nSůl0,00 g \nNutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
schovat popis
Recenze