Jedná se o složení vitamínů získaných z přírodních surovin. Vitamin K2 MK-7 je forma vitaminu K2 dostupná v nejvyšší míře našemu organismu. Získává se z tradičního japonského fermentovaného sójového produktu, který je výsledkem fermentace bakterií Bacillus subtilis natto.
\nLidské tělo vitamín D přirozeně získává ze stravy a pokožky, kde je produkován, pokud je vystavena ultrafialovému slunečnímu záření. Standardní jídelníček však většinou dostatečný příjem vitamínu D nezajišťuje, a v zimních měsících kdy není tolik slunce může tělo pociťovat jeho nedostatek.
\nVitamín D je zodpovědný za normální vstřebávání fosforu, udržování zdravých kostí a zubů a bezproblémovou činnost svalů. V kombinaci s vitamínem K2 podporuje posílení kosterního systému, stimuluje vstřebávání vápníku a fosforu ve střevech, což dále ovlivňuje správnou mineralizaci kostí a zubům má také za následek zvýšení svalové síly a zabraňuje ztrátě svalové tkáně, urychluje spalování tuků a podporuje proces hubnutí. Kromě toho má vliv na zvýšení odolnosti těla vůči infekcím.
\nVitamín K2 je nezbytný pro správné fungování těla, reguluje proces srážení krve a také ovlivňuje udržování normální minerální hustoty kostí. Je zodpovědný za správný transport vápníku z krve do kostní tkáně, což umožňuje udržení zdravých a silných kostí a zvyšuje jejich odolnost.
\n schovat popis
Recenze