Banner
Banner

Recenze Nejlepší zabijačkové speciality

Nejlepší zabijačkové speciality

Nejlepší zabijačkové speciality

231 Kč
Zobrazit knihu
Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor... číst celé 

Recenze

3
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Kdo by nemiloval tlačenku, jelítko, ovárek, škvarky, sádlo, čerstvý chutný steak, krvavou polévku a další dobrotky ze zabíjačky. Jen o tom píšu a sbíhaji se mi sliny. U nás to prostě milujeme. V této knize najdete spoustu inspirací na tyto pochoutky a nejen to. Recepty jsou psané srozumitelně, s jednoduchým návodem a zvládnete je i doma sami, nepotřebujete k tomu ani zkušeného řezníka. Stačí se toho nebát.
30/12/2020
Avatar uživatele
Knihu jsme si pořídili dohromady s kamarády, pořádáme společné akce a mezi jednu z nich patří i domácí zabijačka. Samozřejmě že existuje spousta receptů a možností jak maso a ostatní suroviny ze zabijačky zpracovat. Právě tahle kniha je obsahuje pěkně pohromadě a nejsou nikterak náročné. Pokud budete postupovat podle návodů, podaří se vám tlačenka a jitrničky, které se s kupovanými nedají srovnat v žádném případě. Vše je přehledně popsáno a nafoceno. Skvěle se mi orientuje i v celé knize. Doporučuji.
31/12/2021
Avatar uživatele
Zabijačka se dříve konala snad v každém domě. Dnes už je to spíše výjimkou, ale pokud si holdujete v zabijačkových specialitách, neměla by vám tato kniha chybět ve vaší domácnosti. Kniha obsahuje nejen recepty, ale i rady a tipy, jak na zabijačku, co si připravit a co je zbytečné. Vše najdete s přesnými popisy i krásnými fotografiemi. Zabijačka se provádí nejčastěji v zimě, tak pokud ji plánujete, prostudujte si nejdříve tuto knihu.
31/03/2020