Kategorie

Moderní kuchyně ve společném stravování

235

Poštovné jen 49
nejnižší v ČR

Nakladatel: Ratio
ISBN: 978-80-8635-106-3
Rok vydání: 2005
Jazyk: Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 259
Zařazení: příručky gastronomie kuchařství společné stravování

Nákupem získáte sběratelskou záložku

Limitovaná sběratelská záložka

Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organizmus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků. Současně zahrnuje využití nových surovin, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, psychologii a umění řídit kolektivy, marketing, cenovou tvorbu, účtování apod. Toto vše a ještě více zjistíte v této publikaci, která je nezbytnou knihou pro každého pracovníka ve společném stravování i pro amatérského gastronoma.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o -11% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Moderní kuchyně ve společném stravování jen za 235 Kč.