Košík
zboží
(prázdné)
Maliny jsou zdrojem spousty minerálních látek a vitamínů. Obsahují vitamín C, vitamíny skupiny B a z minerálních látek pak především fosfor, železo, hořčík, vápník a zinek. Také je v nich obsažená kyselina ellagová, která je silný antioxidant.\nLyofilizace je sušení hlubokým mrazením za velmi nízkého tlaku. Lyofilizované ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu, vůni a všechny minerální látky a vitamíny, které jsou v ovoci obsaženy.\nPoužití: Maliny sušené mrazem se hodí na pečení, do jogurtů, kaší, smoothie i do proteinů. Vychutnáte si je ale i jen tak samotné.\nSložení: Lyofilizované maliny celé 100 %. Balení: znovu uzavíratelný sáček\nZemě původu: Čína\nání: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
\n schovat popis
Recenze