\nDrobounká semínka z šišek borovice pinie trvá až tři roky, než semínko dozraje. V syrovém stavu mají piniové oříšky jemnou strukturu a nasládlou máslovou chuť. Piniové oříšky snadno žluknou, skladujte je proto v lednici. Mléko z nich má neutrální chuť, trochu se podobá domácímu kešu mléku....
číst celé
\n
Drobounká semínka z šišek borovice pinie trvá až tři roky, než semínko dozraje. V syrovém stavu mají piniové oříšky jemnou strukturu a nasládlou máslovou chuť. Piniové oříšky snadno žluknou, skladujte je proto v lednici. Mléko z nich má neutrální chuť, trochu se podobá domácímu kešu mléku. Složení PINIOVÉ OŘÍŠKY. Může obsahovat stopy lepku a ostatních skořápkových plodů a arašídů. Alergeny Skořápkové plody Země původu: Rusko Popis Využití: namáčení - 2 hodiny, namočené pinie jsou měkké a krémové. máslo - másla a krémy se dají vytvořit velmi snadno rozmixováním díky jemné konzistenci pražení - zvýrazní se jejich chuť a budou jemně křupavé pesto - rozmixujte čerstvou bazalku, olivový olej, parmazán, česnek a piniové oříšky cukroví - rozmixované ořechy smíchejte s rozmixovaným sušeným ovocem a třeba karobem a uválejte kuličky, které následně obalte ve strouhaném kokosu zmrzlina - nahrubo nasekané oříšky, mražené banány, med a smetana udělají dohromady výbornou zmrzlinu, stačí společně rozmixovat polévky - nahrubo nasekané piniové oříšky jsou vhodné k ozdobení polévek na talíři snídaně - oříšky můžete obohatit vaše oblíbené snídaňové müsli nebo kaši dezerty - studené nebo pečené, ořechy se výborně hodí do těst, krémů nebo s nimi hotové pokrmy jednoduše posypte saláty - ovocné i zeleninové saláty jsou ideálními kandidáty pro přidání ořechů pomazánky - namočené ořechy rozmixujte s luštěninami nebo zeleninou Nutriční hodnoty na 100g:
schovat popis
Recenze