Košík
zboží
(prázdné)
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.
\nEnergie | \n1 001 kJ / 239 kcal | \n
Tuky | \n3,8 g | \n
- z toho nasycené mastné kyseliny | \n0 g | \n
Sacharidy | \n69 g | \n
- z toho cukry | \n38 g | \n
Vláknina | \n30,2 g | \n
Bílkoviny | \n3,7 g | \n
Sůl | \n< 0,1 g | \n
Informace:
\nNevystavujte slunečnímu záření.
Skladujte do teploty 25 °C a relativní vlhkosti 70%.
Po otevření spotřebujte do 14 dnů.
Minimální trvanlivost do: viz. spodní část obalu.
Alergeny jsou zvýrazněny tučně.
Recenze