Rajčata kdysi nevypadala zdaleka tak, jak je známe dnes – kdysi byla rajčata drobná a měla žlutou barvu. V 16. století se z Jižní Ameriky, kde se už údajně pěstovala před cca 50 miliony let, rozšířila do světa. V dnešní době je najdeme třeba půlená a solená. Ta bychom Vám nyní chtěli nabídnout –...
číst celé
Rajčata kdysi nevypadala zdaleka tak, jak je známe dnes – kdysi byla rajčata drobná a měla žlutou barvu. V 16. století se z Jižní Ameriky, kde se už údajně pěstovala před cca 50 miliony let, rozšířila do světa. V dnešní době je najdeme třeba půlená a solená. Ta bychom Vám nyní chtěli nabídnout – můžete je využít do rizota, s olivovým olejem a sójovou omáčkou vám poslouží jako veganská a bezlepková pomazánka. Nezklamou Vás ani v těstovinovém salátu či bulguru.
\n
Složení: 90 % rajčata BIO, 10 % mořská sůl BIO
\n
Balení: 200 g \nCZ-BIO-002 \nSkladujte v suchu, chraňte před teplem.
\n
Výživové údaje ve 100 g výrobku
\n
Energetická hodnota331 kcal/1385 kJ \nTuky3,00 g\nz toho nasycené0,40 g \nSacharidy55,80 g \nz toho cukry37,60 g \nVláknina12,30 g \nBílkoviny14,10 g \nSůl10,00 g \nNutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
schovat popis
Recenze