Browin REDUKWAS - potravinářský uhličitan vápenatý - 15 g
Popis produktu
Optimální kyselost vína by měla být 6-9 g / l. Kyselost můžete snížit přidáním vody, ale příliš mnoho vody způsobuje ztrátu vůní a chuti. Červená kyselina neutralizuje kyseliny přítomné v ovoci, snižuje kyselost až o 2 g / l.
Hlavní rysy: • Hmotnost 15 g • Pro 10-20 l moštu • 6,7 g na 10 l musí snížit kyselost o 1 g / l
Používání:
Smíchejte červenou kyselinu se 100 ml vody, přidejte ji do moštu nebo vína, důkladně promíchejte. Po jednom dni se musí z vytvořený sediment vypustit. Nepřekračujte dávku 15 g na 10 l moštu. Složení: uhličitan vápenatý
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží výrobce
- Naposledy prohlédnuté
Sběratelské záložky
Podobní autoři
Příběhy z Megaknih
České osobnosti na návštěvě v Megaknihách!
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Hodnocení od zákazníků Heureka.cz
za posledních 90 dní
s obchodem
