\nSirup z bezového květuje nápoj vytvořený (kromě vody) zejména z květů černého bezu a cukru. Recepty na něj existovaly už ve starověkém Římě. Znaly jej i naše babičky, které na jaře chodívaly sbírat květ bezu černého.\nNe bez zásluhy byl tento sirup při hodnocení soutěžních vzorků...
číst celé
\n
Sirup z bezového květuje nápoj vytvořený (kromě vody) zejména z květů černého bezu a cukru. Recepty na něj existovaly už ve starověkém Římě. Znaly jej i naše babičky, které na jaře chodívaly sbírat květ bezu černého.
\n
Ne bez zásluhy byl tento sirup při hodnocení soutěžních vzorků jihomoravských potravinářských soutěží v 8. ročníku o prestižní značkuRegionální potravina Jihomoravského krajeoceněn1. místem v soutěži ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2017.
\n
\n
\n
\nObjem:0,5l
\n
\nSložení:cukr, stabilizátor - kyselina citronová, výluh z květu bezu černého
\n
\nSkladování:při pokojové teplotě
\n
\nTrvanlivost:2 roky
\n
\nZemě původu:Česká republika
\n
\nPřídatné látky:E330 – Kyselina citronová
\n
\nAlergeny:Neobsahuje alergeny
\n
\nOšetření:Šetrně pasterováno
\n
schovat popis
Recenze