Rýžový sirup BIO patří mezi přírodní sladidla. Má nízký glykemický index, takže zvyšuje hladinu cukru v krvi postupně.\nSirup je vhodný pro diabetiky a zákazníky, kteří se snaží kontrolovat svůj příjem sacharidů. Má jemnou chuť a lze jej použít v mnoha různých pochutinách, jako je káva, čaj,...
číst celé
Rýžový sirup BIO patří mezi přírodní sladidla. Má nízký glykemický index, takže zvyšuje hladinu cukru v krvi postupně.\nSirup je vhodný pro diabetiky a zákazníky, kteří se snaží kontrolovat svůj příjem sacharidů. Má jemnou chuť a lze jej použít v mnoha různých pochutinách, jako je káva, čaj, pečivo, dezerty apod.\nVýhody:\n• Přírodní sladidlo\n• Nízký glykemický index\n• Vhodné pro diabetiky\n• Jemná chuť\nPříprava sirupu probíhá štěpením rýžového škrobu. Tento proces probíhá při nízké teplotě, aby se zachovala specifická chuť a výživové hodnoty.\nZde je několik konkrétních tipů, jak použít sirup:\n• Káva a čaj: Lze ho použít jako sladidlo do kávy a čaje.\n• Pečivo: Můžete ho přidat do těsta při pečení chleba, koláčů, sušenek nebo jiných druhů pečiva.\n• Dezerty: Je vhodný k přípravě dezertů, jako je rýžový pudink, rýžové kaše nebo sladké pečivo.\n• Omáčky: Využijete ho i při přípravě omáček, jako je rajčatová omáčka, barbecue nebo sladká chilli omáčka.\nSložení: rýžová mouka Bio, voda \nZemě původu: Itálie
\n
Balení: 350 g \nCZ-BIO-002 \nSkladujte v suchu, chraňte před teplem.
\n
Výživové údaje ve 100 g výrobku
\n
Energetická hodnota323 kcal/1370 kJ \nTuky0,50 g\nz toho nasycené0,00 g \nSacharidy78,50 g \nz toho cukry59,30 g \nVláknina0,00 g \nBílkoviny0,90 g \nSůl0,36 g \nNutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
schovat popis
Recenze