Naše mléčná rýže je kulatozrnná rýže vypěstovaná v Itálii. Po uvaření je měkká a lehce lepkavá a hodí se jako příloha k omáčkám, do rýžových náplní, nákypů a jako zavářka do polévek. Jak název napovídá, vyrábíme z ní mléčnou rýži, mixované deserty a mletá se hodí k přípravě kaší. Jedná se o...
číst celé
Naše mléčná rýže je kulatozrnná rýže vypěstovaná v Itálii. Po uvaření je měkká a lehce lepkavá a hodí se jako příloha k omáčkám, do rýžových náplní, nákypů a jako zavářka do polévek. Jak název napovídá, vyrábíme z ní mléčnou rýži, mixované deserty a mletá se hodí k přípravě kaší. Jedná se o natural (hnědou) rýži, která nebyla zbavena vrchní slupičky. To znamená na jednu stranu delší dobu vaření, na stranu druhou pevnější konzistenci, plnější chuť a veškeré nutriční vlastnosti hnědé rýže.. Základní příprava: Dva hrnky rýže propláchneme ve studené vodě a přidáme necelé dva hrnky studené vody a sůl a zvolna vaříme do měkka (cca 30 minut).Rýže kulatozrnná pololoupaná. produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
\n
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):1529kJ/361kcal. Tuky:1,9g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,5g. Sacharidy:77,0g. z toho cukry:1,2g. Vláknina:1,9g. Bílkoviny:7,5g. Sůl:0,02g
schovat popis
Recenze