Rajčatový protlak z italských rajčat v biokvalitě. Silná rajčatová chuť je vám tak dostupná po celý rok. Široké využití v teplé kuchyni. Bez umělých látek a přidané soli.
\nVyužití:
\n- \n
- omáčka - k těstovinám se skvěle hodí rajčatová omáčka, kde základ může tvořit protlak, kombinujte s česnekem a bazalkou \n
- polévka - podobně jako u omáčky může být protlak i základem zeleninové polévky, například italské minestrone nebo indická z červené čočky \n
- chilli con carne, ratatouille, lečo - tyto a jim podobné pokrmy si můžete díky protlaku dopřát i mimo sezónu čerstvých rajčat \n
- zapečená jídla - těstoviny zapečené s rajčatovou omáčkou a mozzarelou chutnají výtečně, nezapomeňte na bylinky \n
- tortily - protlak, opečená paprika, kukuřice, osmažená cibulka, česnek, vše dohromady provařte a plňte touto náplní tortily, navrch můžete nasypat sýr \n
- pizza - rajčatový protlak využijete i při přípravě domácí pizzy, inspirujte se naším receptem \n
Společnost La BIO IDEA funguje již přes 25 let. Výroba produktů probíhá v Sicílii a v jejím okolí, odkud také pocházejí všechny suroviny. Značka se snaží se svou produkcí zapadnout do přirozeného způsobu života na Sicílii.
\nBiopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
\nZajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Rajčatový protlak 22 %. produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíK tepelné úpravě. Vhodný jako základ do omáček.Kalorická hodnota/energie (na 100ml):383kJ/91kcal. Tuky: 0,97 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,15 g. Sacharidy: 14,5 g. z toho cukry: 14,5 g. Bílkoviny: 4,83 g. Sůl: 0,8 g
\nSkladování: Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte co nejdříve.Legislativní zařazení:
\n schovat popis
Recenze