Popis produktu
Probiotikum pro děti Biopron MÉĎA
Biopron MÉĎA představuje novou formu probiotických medvídků s příjemnou chutí bílé čokolády. Použité sladidlo maltitol je, na rozdíl od běžných cukrů, šetrné k dětským zoubkům.
Ve srovnání s běžnou bílou čokoládou mají medvídci nižší obsah cukrů a tuků a také nižší energetickou hodnotu (obsah ve 100g: energetická hodnota 1337 kJ/320 kcal, bílkoviny 3 g, sacharidy 5 g, tuky 10 g).
Neobsahují žádné konzervační látky chemického původu.
- Hravá alternativa pro děti od 3 let, které neakceptují probiotika v tobolkách.
- Kvalitní složení přizpůsobené dětské mikroflóře.
- Dětmi oblíbená forma a chuť.
Aktivní složky
- Probiotika: živé mikroorganismy, které, jsou-li podávány v adekvátním množství, přispívají ke zlepšení zdravotního stavu hostitele (definice FAO/WHO, 2002).1) Biopron MÉĎA obsahuje vysoce kvalitní, patentově chráněný, probiotický kmen Bifidobacterium lactis Bl-04. Tento kmen byl detailně popsán a identifikován2) a byl předmětem mnoha studií. Je vhodný během antibiotické léčby, a zejména pak po jejím ukončení.3)
- Prebiotika: selektivně fermentované ingredience, které umožňují specifické změny ve složení a/nebo aktivitě střevní mikroflóry, což má příznivý vliv na hostitelovo prospívání a zdravotní stav (definice Gibson, 2004).4) Prebiotika jsou v přípravku Biopron MÉĎA zastoupena významným podílem fruktooligosacharidů.
1) Joint FAO/WHO Working Group on Evaluation of Probiotics (2002) Guidelines for the Evaluation of Probiotics in Food (London Ontario, Canada). Food and Agriculture Organization of the UN/World Health Organization.
2) Ventura V., Zink R. (2002). Rapid identification, differentiation, and proposed new taxonomic classification of Bifidobacterium lactis. Appl Environ Microbiol 68(12):6429-6434.
3) Engelbrektson A.L. et al. (2009). Probiotics to minimize the disruption of faecal microbiota in healthy subjects undergoing antibiotic therapy. J Med Microbiol 58:663-670.
4) Gibson GR et al.: Dietary modulation of the human colonic microbiota: updating the concept of prebiotics. Nutr Res Rev. 2004; 17(2):259-275.
5) Borrelio S.P. et al. (2003). Safety of probiotics that contain lactobacilli or bifidobacteria. Clin Infect Dis 36:775-780.
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží výrobce
- Naposledy prohlédnuté
Sběratelské záložky
Podobní autoři
Příběhy z Megaknih



Mega BookTok Všechna videa
České osobnosti na návštěvě v Megaknihách!
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Hodnocení od zákazníků Heureka.cz
za posledních 90 dní
s obchodem
Velkoobchodní spolupráce
Pokud máte zajímavý sortiment, neváhejte nás oslovit. Nabízíme zajímavé odběry, rychlé platby a respektuplnou spolupráci.
velkoobchody@megaknihy.cz