Kategorie

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu (slovensky)

437 běžná cena 499 Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní
Poštovné jen 49
nejnižší v ČR

Nakladatel: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Kód:
ISBN: 978-80-552-1086-5
Rok vydání: 2013
Jazyk: Slovenština
Vazba: pevná
Počet stran: 335

Nákupem získáte tyto tři krásné dárky

Sběratelská záložka 1 - Alpy 1. K Objednávce od 1 kusů

Časopis Glanc - vzorové číslo 2. K Objednávce od 3 kusů

DVD film - Noviny 3. K Objednávce od 4 kusů

Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou hodnotenia kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. Z odborného hľadiska sumarizuje najnovšie ucelené poznatky v oblasti kvality rastlinných surovín a z hľadiska zamerania je rozdelená na dve kľúčové časti – všeobecnú a komoditnú. Z obsahu: VŠEOBECNÁ ČASŤ Členenie a charakteristika surovín a potravín rastlinného pôvodu Hodnotenie kvality potravinárskych surovín a potravín Najdôležitejšie zložky surovín a potravín rastlinného pôvodu KOMODITNÁ ČASŤ Obilniny ako potravinárske suroviny Maloobjemové plodiny Strukoviny a výrobky z nich Olejniny a výrobky z nich Zemiaky Repa cukrová Ovocie a zelenina Pochutiny Senzorická analýza surovín a potravín
Odměny pro recenzenty
0
Recenzí
vybrat si
Jméno
Vaše recenze
0
Jak se Vám kniha líbila?
Nejsou zde žádné recenze. Buďte první a napište svoji!
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 12% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu jen za 437 Kč.