Kypřící prášek z vinného kamene je kypřidlo, obohacené o tzv. vinný kámen.Co je vinný kámen a jak vzniká? Vinný kámen (jak už název napovídá) vzniká, když v sudech zraje víno a je vystaveno nízkým teplotám.Jaký má vinný kámen vliv na kypření? V kombinaci s jedlou sodou má jedinečné účinky a vaše těsto bude krásně nadýchané.Pro koho je kypřící prášek vhodný a kam ho využít? Tento kypřící prášek je vhodný pro vegetariány i vegany, dokonce i celiaky. Můžete ho využít jako běžný kypřící prášek (do bábovek, koláčů, dortů...). Jeho výhodou je, že ho stačí použít méně, než běžného kypřícího prášku, tedy vám jedno balení vydrží mnohem déle.
\nSložení: Kukuřičný škrob BIO 28,5 %, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný (E500) 28,5% , okyselující prostředek: vinan draselný (čistý vinný kámen) (E336) 43% \nZemě původu: Německo
\nBalení: 200 g \nCZ-BIO-002 \nSkladujte v suchu, chraňte před teplem.
\nVýživové údaje ve 100 g výrobku
\nEnergetická hodnota100 kcal/418 kJ \nTuky0,00 g\nz toho nasycené0,00 g \nSacharidy24,80 g \nz toho cukry0,00 g \nVláknina0,00 g \nBílkoviny0,10 g \nSůlk.A. g \nNutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
schovat popis
Recenze