Košík
zboží
(prázdné)
Vynikající bílý čaj Pai Mu Tan zpracovaný v pu erh stylu z brzké jarní sklizně Ming Qiang. Silně lisovaný čaj do tvaru cihly. Oblast sběru: Xishuangbanna, MeghaiPříprava 10g čaje v 0,5l konvičce:1. nálev: voda o teplotě cca 75°C, louhovat 2 až 3 minuty,2. nálev: voda o teplotě cca 85°C, louhovat 2 až 3 minuty.Pozn. k přípravě: uvedené časy jsou orientační a je např. dobré si po určitém čase louhování slít trochu čaje, ochutnat jej a případně celý nálev scedit nebo nechat dál louhovat. Čaj vám má chutnat, a pokud např. preferujete silnější čaje, použijete více lístků, teplejší vodu nebo protáhnete dobu louhování. Nebojte se s čajem experimentovat, jen tak objevíte chutě, které vám budou sedět nejvíce.
\n schovat popis
Recenze