\nVýborný čínský čaj Pu Erh tmavého typu z brzké jarní sklizně Ming Qiang roku 2018. Silně lisovaný čaj ve tvaru hnízda z divokých velkolistých čajovníků yunnanského typu. Oblast sběru: Xishuangbanna Menghai \nPříprava 10g čaje v 0,5l konvičce: \nnálev: voda o teplotě cca 98°C, louhovat 3 až 5...
číst celé
\n
Výborný čínský čaj Pu Erh tmavého typu z brzké jarní sklizně Ming Qiang roku 2018. Silně lisovaný čaj ve tvaru hnízda z divokých velkolistých čajovníků yunnanského typu. Oblast sběru: Xishuangbanna Menghai \nPříprava 10g čaje v 0,5l konvičce:
\n
nálev: voda o teplotě cca 98°C, louhovat 3 až 5 minut\nnálev: voda o teplotě cca 98°C, louhovat 3 až 5 minut.
\n
Pozn. k přípravě: uvedené časy jsou orientační a je např. dobré si po určitém čase louhování slít trochu čaje, ochutnat jej a případně celý nálev scedit nebo nechat dál louhovat. Čaj vám má chutnat, a pokud např. preferujete silnější čaje, použijete více lístků, teplejší vodu nebo protáhnete dobu louhování. Nebojte se s čajem experimentovat, jen tak objevíte chutě, které vám budou sedět nejvíce.
\n
schovat popis
Recenze