Pistácie ořechové máslo
\nInformace o produktu
\nTeď už si můžete pistácie přidat opravdu všude! Naše pistáciová pasta je vyrobena pouze z nepražených pistácií, které byly blanšírovaním zbaveny slupky. V této ořechové pastě nenajdete žádný přidaný cukr ani jiná aditiva. Je velmi tekutá, dokonale jemná a krémová. Její výrazná zelená barva dodá šmrnc krémům i pěnám a skvělá je také v ovesné kaši. Pastu před konzumací nezapomeňte zamíchat.
\nTOP informace o pistáciovém másle
\n- \n
- \nPistácie na výrobu pasty jsou v nejvyšší dostupné kvalitě – třída A. \n
- Má vysoký obsah draslíku, hořčíku, železa a fosforu. \n
- Na 100 g másla připadá 20 g bílkovin. \n
- Bez palmového oleje, cukru a dalších přidaných látek. \n
Ořechové máslo, pasta, nebo krém?
\nMožná jste si všimli, že na etiketě našich ořechových másel najdete slovo pasta. A teď, kdo se v tom má vyznat. Rozemletým ořechům se sice zpravidla říká pasta, alemožná jsou také jiná označení, jako například máslo. Označovat je tak můžeme díky legislativní výjimce, která nám umožňuje používat slovo máslo, i když se nejedná o mléčný výrobek. Zato krém, to je jiná! Jako krém se u nás (i jinde) nazývají produkty, které jsou vyrobeny z více surovin a většinou bývají doslazované.
\nJak se vyrábí ořechové máslo?
\nPistácie se ještě před mletím rozdrtí na malé kousky, aby byl proces rychlejší a efektivnější. Následuje důležitý krok – mletí ořechů na pastu, což trvá přibližně 6–12 hodin. Ke zpracování se používá koloidní mlýn s odstředivkou. Během procesu jsou ořechy zbavovány části tuku. Pokud nechcete, aby se vám rozpojil tuk od ořechového másla, nedávejte pastu do ledničky. Nejlepší je skladovat ji v pokojové teplotě bez dosahu slunečních paprsků a tepla.
\n schovat popis- Výrobce: Svět plodů
- Kód:
- Jazyk: Čeština
- Šířka balení: 7 cm
- Výška balení: 14 cm
- Hloubka balení: 5 cm
- Váha balení: 101 g Tagy: pistaciove maslo vaha 100g
Recenze