
Jahody lyofilizované plátky váha 500g
Popis produktu
Jahody lyofilizované plátky
Informace o produktu
Žádná Čína! Tyto jahody chutnají jako z babiččiny zahrádky. Jsou pěstovány v teplém podnebí, kde rostou přirozeně bez použití steroidů. Sklízí se, až jsou perfektně zralé a sladké. Díky sušení mrazem si kromě krásně červené barvy jahody zachovaly také veškeré živiny a vůni.
Jako čerstvé chutnají, neobsahují však žádnou vodu, takže jsou perfektně křupavé. Lyofilizované ovoce se hodí do kaší a jogurtů nebo na ozdobu dezertů či drinků. Mrazem sušené jahody dodáváme ve znovu uzavíratelném balení, díky kterému se do nich nedostane vzduch ani voda a vydrží vám tak dlouho křupavé. Není divu, že jsou jedním z bestsellerů!
TOP informace o lyofilizovaných jahodách
- Jahody si při sušení mrazem zachovaly veškeré živiny.
- V balení jsou krásné velké kousky lyofilizovaných jahod.
- Jsou pěstovány přirozeně bez steroidů.
- Díky absenci vody jsou mrazem sušené jahody krásně křupavé.
- Oproti ostatním druhům ovoce obsahují jahody poměrně malý podíl přírodních cukrů.
- Jahody jsou bohaté na draslík, který přispívá normální činnosti nervové soustavy a svalů.
Poznámka nákupčího
„Oceňuji zejména kvalitu jahod před jejich usušením. Pokud by byly jahody před sušením nahnilé nebo naopak nedozrálé, projevilo by se to na kvalitě výsledného produktu. Nakupuji jahody, které buď dozrály ve stejné zemi, ve které je také usuší, nebo putují do Evropy ve zmrazeném stavu, aby po cestě nedocházelo k jejich kažení. Sušení mrazem pak probíhá v osvědčené provozovně v Německu.“
„Necháváme sušit jen perfektně dozrálé kousky!“
Jak se jahody suší mrazem?
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se jahody hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální - atmosférický.
Kdybychom při sušení jahod nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom je vařili při 100 °C - výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. No řekněte, umíte si představit život bez mrazem sušených jahod?
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží výrobce
- Naposledy prohlédnuté
Sběratelské záložky
Podobní autoři
Příběhy z Megaknih



České osobnosti na návštěvě v Megaknihách!
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Hodnocení od zákazníků Heureka.cz
za posledních 90 dní
s obchodem
Kniha návstěv
Naposledy prohlédnuté
Velkoobchodní spolupráce
Pokud máte zajímavý sortiment, neváhejte nás oslovit. Nabízíme zajímavé odběry, rychlé platby a respektuplnou spolupráci.
velkoobchody@megaknihy.cz