Mandle ve slaném karamelu
\nInformace o produktu
\nDovezli jsme kvalitní mandle z Ameriky, ale to není všechno! Cestou jsme je v Nizozemsku nechali navléct do úžasně křupavé a sladké krusty. Ze začátku je chuť sladká, ale ke konci vás překvapí špetka slanosti. Po karamelové chuti vylepšené solí zapomenete, že mají mandle slupku. Užijete si jen plnou chuť výborně zkombinovaných ingrediencí těchto pražených ořechů. Křupavý obal zanechává mandle stále jemné, lahodné a plné chuti. Navíc jsou pražené na sucho, čili bez oleje, takže žádné kila navíc!
\nTOP informace o mandlích ve slaném karamelu
\n- \n
- Pod krustou se schovává loupaná americká mandle. \n
- Trvá tři týdny, než se z USA dostane do Nizozemska. \n
- \nSůl podtrhuje chuť karamelu. \n
- Báječná náhrada nezdravých sladkostí. \n
- Jsou pražené na sucho bez oleje. \n
„Mandle jsou z USA, ale pražit je necháváme v Holandsku.“
\nJaké mandle známe?
\nMandle nejsou pouze jedny. Věděli jste, že se dělí podle typu, chuti, kvality, velikosti a odrůdy? Známe sladké mandle a hořké. Hořké mandle obsahují velké množství amygdalinu, který je pro tělo ve velkých množstvích škodlivé, proto většinou v nabídce najdete pouze ty sladké, které amygadlín obsahují jen trochu, nebo vůbec. Mezi nejoblíbenější odrůdy patří například odrůdy Nonpareil, Valencia, Carmel a Marcona. Podle typu zpracování je najdete se skořápkou i bez ní, se slupkou nebo blanšírované, kousky, plátky nebo dokonce jako mouku. Třída nebo kvalita mandlí závisí na počtu škrábanců, zlomků, drtí a tom, zda je přítomna nějaká příměs. Dalšími kritérii jsou pak váha a velikost. Více se dozvíte v našich článcích.
\n schovat popis
Recenze