
Ostružiny lyofilizované Jumbo váha 500g
Popis produktu
Ostružiny lyofilizované Jumbo
Informace o produktu
Jsou méně známé než jejich nejbližší příbuzná malina, což je škoda, protože jsou chutí mnohem výraznější a mají mnohonásobně větší obsah vitamínu C. Jelikož ostružiny patří mezi sezónní ovoce a ve zvyku mají rychlé kažení, rozhodli jsme se je pro vás lyofilizovat. Díky šetrné metodě sušení ovoce neztrácí na svých vlastnostech a chuti, akorát se z nich vypařila všechna voda. Lyofilizované ovoce se může klidně skladovat při pokojové teplotě, bez přístupu kyslíku, vlhkosti a přímého slunečního záření. Naše JUMBO ostružiny si necháváme dovážet z nedalekého Německa, jelikož odtud nám chutí, velikostí a kvalitou vyhovují nejvíce. Ovoce je bez přídavku cukru a jiných aditiv a je pěstované bez fytohormonů, pesticidů či herbicidů. Jde o takzvanou speciální JUMBO odrůdu, která je specifická svou velikostí.
TOP informace o lyofilizovaných ostružinách
- Původní živiny a vitamíny jsou v ostružinách zachovány.
- Jde o největší možnou velikost, tzv. JUMBO.
- Jsou bohaté na vitamíny C, B a také na antioxidanty.
- Slouží jako zdroj vápníku, hořčíku, draslíku a železa.
- Jsou bez přídavku cukru, fytohormonů a jiných aditiv.
Poznámka nákupčího
„Už delší dobu se snažím najít tu nejlepší ostružinu - super sladkou, velkou, křupavou, bez výrazných semínek. Tohle je zatím ta nejlepší, na kterou jsem za ta léta narazil. Jsou pěstované na plantáži, ručně sbírané a sušené v Německu. Jelikož je produkce značně omezená, máme surovinu kontrahovanou (zamluvenou na celý rok). Stále nepřestávám hledat sladší a voňavější plod a věřím, že ho jednou najdu!“
Jak se ostružiny suší mrazem?
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální - atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C - výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží výrobce
- Naposledy prohlédnuté
Sběratelské záložky
Příběhy z Megaknih



České osobnosti na návštěvě v Megaknihách!
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Hodnocení od zákazníků Heureka.cz
za posledních 90 dní
s obchodem
Naposledy prohlédnuté
Velkoobchodní spolupráce
Pokud máte zajímavý sortiment, neváhejte nás oslovit. Nabízíme zajímavé odběry, rychlé platby a respektuplnou spolupráci.
velkoobchody@megaknihy.cz