Banány lyofilizovaná kolečka váha 100g
Popis produktu
Banán lyofilizovaný kolečka
Informace o produktu
Nejde o klasické banánové chipsy. Ty naše jsou totiž 100% plátky banánů bez použití cukru, oleje a jiných aditiv. Díky lyofilizaci se chuť, vůně a živiny vůbec nezměnily, akorát se vypařila voda. Banány byly vypěstovány, sklizeny a nakonec lyofilizovány. A jelikož se to vše odehrálo na jednom místě, zabránili jsme zvýšení uhlíkové stopy, a to nás nesmírně těší. Necháváme si je dovážet až Číny, kde místní pěstitelé vědí, jak správně banány pěstovat bez použití zbytečných chemických látek.
TOP informace o lyofilizovaném banánu
- Všechny živiny, vitamíny a minerální látky jsou zachovány.
- Banány pěstovali bez použití fytohormonů, pesticidů nebo jiných chemický látek.
- Lyofilizované ovoce je bez přídavku cukru a oleje.
- Banán je bohatý na hořčík, což pomáhá zmírňovat bolest hlavy a svalů.
- Skladování je jednodušší než u čerstvých, skladují se při pokojové teplotě.
Poznámka nákupčího
„Banán je v Číně běžně pěstovanou plodinou, kterou jsou místní schopni správně zpracovat. Z toho důvodu jsme zvolili čínského dodavatele, protože plod nemusí putovat po celém světě, na jednom místě dozraje, pak ho sklidí, ručně ho oloupou a usuší. Proces je díky tomu natolik rychlý a efektivní, že banán nestíhá oxidovat, takže dostanete krásně světlý a zároveň plně zralý banán.
Každý z nás už určitě doma narazil na přezrálý banán, u kterého nás nenapadlo, jak ho zpracovat, a proto putoval do koše. Na 1 kg sušené suroviny připadá 7 kg čerstvého banánu, chuť je koncentrovaná, nemění se a mnohem lépe se udržuje, takže již nevzniká žádný zbytečný odpad.“
Jak se banány suší mrazem?
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální - atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C - výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
Nakupte společně
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží výrobce
- Naposledy prohlédnuté
Sběratelské záložky
Podobní autoři
Příběhy z Megaknih



Mega BookTok Všechna videa
České osobnosti na návštěvě v Megaknihách!
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Hodnocení od zákazníků Heureka.cz
za posledních 90 dní
s obchodem
Kniha návstěv
Naposledy prohlédnuté
Velkoobchodní spolupráce
Pokud máte zajímavý sortiment, neváhejte nás oslovit. Nabízíme zajímavé odběry, rychlé platby a respektuplnou spolupráci.
velkoobchody@megaknihy.cz