Kešu pražené v pepři
\nInformace o produktu
\nKešu pražené v pepři vám dají pěkně do nosu. Avšak pod štiplavým povrchem na vás čeká oblíbený krémově sladký oříšek, který byl vypěstován v Indii. Tahle kombinace nezklame žádného gurmána. ani milovníka pražených ořechů. Kešu v pepři se skvěle hodí jako pohoštění pro návštěvu, jako zpestření zeleninového salátu i na svačinu pro rychlé zahnání hladu.
TOP informací o kešu v pepři
\n- \n
- Kešu dozrává zhruba dva měsíce. \n
- Na světě existuje více než 30 druhů těchto ořechů, jak rostou se dozvíte zde. \n
- Kvalita kešu závisí na jejich barvě, tvaru a velikosti. \n
- Pražení a solení ořechů zvýrazňuje jejich chuť a vůni. \n
- Spojení štiplavého pepře s krémovým kešu tvoří vyváženou kombinaci. \n
Jak se praží kešu ořechy?
\nPři pražení kešu ořechů se zvýrazňuje jejich aroma. Je třeba nevystavovat je příliš vysoké teplotě, případně je udržet ve vysoké teplotě kratší čas. Pokud se tyto podmínky nedodrží, ořech začne ztrácet své přirozené živiny. Dochucení solí nebo jiným kořením se může provádět po samotném pražení, ale i před ním. Nejlepší je, když se ořechy před pražením namáčejí ve slané nebo kořeněné vodě, daná chuť se do nich pomalu vsákne a pražení ji ještě více zvýrazní. Ořechy se však mohou kořenit i po pražení, tehdy je ale možné, že z nich bude příchuť opadávat. Více se dozvíte v zajímavostech o kešu nebo v článku o obchodních třídách kešu.
\n schovat popis
Recenze