Složení: Chilli 30%, Citronová tráva 20% Česnek 15%, sůl 11%, šalotka 8,5%, galangal 5,5%, krevetová pasta (krevety, sůl) 3%, listy kafrové limety 3%, koriandr kořen 2,5% kmín a kurkuma 1,5%. Může obsahovat stopy rybího masa. měkkýšů a korýšů. Bez konzervantů, umělých barviv a přidaných glutamátů.\nJak uvařit Kaeng Kaew Wan 1. Zahřejte pánev a přidejte 240 ml kokosového mléka spolu s obsahem tohoto balíčku. 2. Přidejte na plátky nařezané hovězí nebo kuřecí maso 250 g a osmažte. Přidejte 240 ml vody a přiveďte k varu. Pro přípravu chutnějšího a více krémového kari nahraďte vodu kokosovým mlékem nebo kravským mlékem 3. Přidejte na kostičky nakrájené lilky, listy bazalky, listy kafrové limety a dochuťte chilli a rybí omáčkou. Vařte dokud maso a lilky nebudou měkké.
\n schovat popis
        
        
Recenze