Mango lyofilizované drť
\nInformace o produktu
\nJak dostat mangovou chuť tam, kam nechcete dávat celé kousky? V těchto případech je skvělým pomocníkem mangová drť. Mrazem sušené mango nadrcené na drobné kousky a jemný prášek využijete do jogurtů, při přípravě smoothie bowls i osvěžujících limonád. Skvěle se hodí také do dortů za studena, cheescakes, a piškotových dortů s lehkým krémem. Mangová drť se v kuchyni zkrátka neztratí.
\nTOP informace o drti z mrazem sušeného manga
\n- \n
- Mangové kousky nejdříve křupnou, a poté se rozplynou na jazyku. \n
- Drť je pouze z čistého ovoce – bez éček a přidaných cukrů. \n
- Díky šetrnému procesu sušení jsou všechny živiny v mangu zachovány.\n \n
- Ovocnou drť lze je použít jako dochucovadlo všude tam, kde se nehodí celé kusy. \n
- Při přípravě smoothies se drť rozmixuje rychleji než celé kusy, můžete tak mixovat kratší čas. \n
- Balení obsahuje sáček s vysoušedlem ze silica gelu, které pomáhá chránit produkt před ztvrdnutím. \n
„Exotická chuť manga dostupná po celý rok.“
\nJak se mango suší mrazem?
\nLyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Po lyofilizaci se fíky drtí na drobné kousky a na prášek.
\n schovat popis- Výrobce: Svět plodů
- Kód:
- Jazyk: Čeština
- Šířka balení: 13 cm
- Výška balení: 23 cm
- Hloubka balení: 5 cm
- Váha balení: 110 g Tagy: mango lyofilizovane drt vaha 100g
Recenze