Špaldoto houbové - naše nejprodávanější klasika. Rychlá a jednoduchá příprava: Do směsi přidáte jen vodu a lžíci oleje a necháte 30 minut pod pokličkou vařit.Naše tipy na přípravu: Při servírování posypte strouhaným sýrem nebo do špaldota vmíchejte krémový sýr, můžete přidat kuřecí maso.
\nPRODUKTY POCHÁZEJÍCÍ Z EKOLOGICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ MAJÍ NA OBALE VÝŠE UVEDENÁ LOGA
\nSložení:Špaldové kernotto* (kroupy) 85,7 %, sušená zelenina* v proměnlivém poměru (mrkev*, petržel*, cibule*, paprika červená*, paprika zelená*), sušené houby* (shitake* 1,9 %, hřib pravý* 1,4 %), jedlá mořská sůl
\n*z ekologického zemědělství
\nSkladování:Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
\nPrůměrné výživové údaje ve 100 g
\nEnergie:1445 kJ / 345 kcal
\nTuky:3,7 g
\nz toho nasycené nemastné kyseliny:0,4 g
\nSacharidy:58 g
\nz toho cukry:9,4 g
\nVláknina:8 g
\nBílkoviny:15 g
\nSůl:3,2 g
\n schovat popis
Recenze