Kategorie

Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

Autor: D. V. Tesone

438 běžná cena 550 Kč

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžitému odeslání
Poštovné jen 39
nejnižší v ČR

Nakladatel: Wolters Kluwer ČR, a.s.
ISBN: 978-80-7357-655-4
Rok vydání: září 2011
Jazyk: Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 400
Zařazení: monografie management gastronomie hotelnictví cestovní ruch

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

DVD film - Choking hazard 2. K Objednávce od 2 kusů

Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery. Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 20% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu jen za 438 Kč.