Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.\nČerný pepř je jedním z nejstarších a nejznámějších koření, které...
číst celé
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.\nČerný pepř je jedním z nejstarších a nejznámějších koření, které se dnes používá v každé kuchyni. Původ má v Indii, kde se pěstuje už více než tisíc let. Dnes se pěstování této plodiny rozšířilo také do dalších tropických zemí, jako je Vietnam, Brazílie nebo Indonésie.\nBIO pepř černý celý je vhodný pro širokou škálu pokrmů. Používá se k ochucení všech typů masa, ryb i zeleninových jídel. Je také vhodný do omáček, polévek a salátů.\nPři správném skladování vydrží až 2 roky. Pepř je vhodné skladovat v suchu a temnu.\nSložení: 100% pepř černý Bio
\n
Balení: 125 g \nCZ-BIO-002 \nSkladujte v suchu, chraňte před teplem.
\n
Výživové údaje ve 100 g výrobku
\n
Energetická hodnota276 kcal/1156 kJ \nTuky3,30 g\nz toho nasycené1,40 g \nSacharidy38,70 g \nz toho cukry1,40 g \nVláknina25,30 g \nBílkoviny10,40 g \nSůl0,05 g \nNutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
schovat popis
Recenze