Košík
zboží
(prázdné)
Univerzální, ušlechtilé kvasnice pro všechny druhy vín. Doporučují se zejména pro vína vyrobená z třešní, višní, malin, švestek, ostružin, černého, červeného a bílého rybízu, černých hroznů, borůvek, bezinek.
\nBordeaux je speciálně vybraný kmen vinných kvasinek Saccharomyces cerevisiae v ochranné tekutině. Tyto kvasinky zajišťují rychlé a stabilní kvašení ve velmi širokém teplotním rozmezí, dobré kvašení cukru, stálou barvu vína a atraktivní buket. Je vhodné je používat u vín vyžadujících dlouhou dobu zrání.\n\nPopis:\n - tekuté droždí\n- 20 ml tekutiny- pro 5-25 l šťávy\n- teplota kvašení: 13-32 ° C\n- alkohol: až 14%\n- šikoré možnosti - s využitím doplňků: s vitaminem B1 a Kombi Vita\n\nPoužívání\nTekuté kvasinky by měly být předem rozmnoženy. Měla by být připravena kvasinková vakcína - tzv. Kvasinková matka. Nalijte 150 ml šťávy do 1 l láhve nebo vložte 200 g rozdrceného ovoce, 300 ml vody a přidejte 2 lžičky cukru. Lahvičku zakryjte zátkou z vaty a pasterizujte po dobu 30 minut. Po ochlazení protřepejte sáček kvasinek a přidejte do láhve. Nechejte ji 1-2 dny při teplotě 22-26 ° C, potom nalijte do fermentační nádoby nebo demižonu s nastavením vína (5-25 l).\n\nPOZOR: \nVe všech fázích přípravy kvasinkové vakcíny udržujte sterilní podmínky - věnujte zvláštní pozornost čistotě nádoby, ve které budete kvasinky rozmnožovat.\n\n\nSložení: sladina, mladina, kvasnice Saccharomyces cerevisiae, minerální soli.\n schovat popis
Recenze