Kategorie

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2. časť (slovensky)

Poštovné jen 39
nejnižší v ČR

Nakladatel: Expol pedagogika
ISBN: 978-80-8091-001-3
Rok vydání: 2006
Jazyk: Slovenština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 112

Nákupem získáte sběratelskou záložku

Limitovaná sběratelská záložka

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód - stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice sa venuje posudzovaniu potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o % levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2. časť jen za 0 Kč.