Kategorie

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1. časť (slovensky)

Poštovné jen 39
nejnižší v ČR

Nakladatel: Expol pedagogika
ISBN: 978-80-8900-372-3
Rok vydání: 2005
Jazyk: Slovenština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 128

Nákupem získáte sběratelskou záložku

Limitovaná sběratelská záložka

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód - odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o % levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1. časť jen za 0 Kč.