Popis produktu
Lyofilizované neboli mrazem sušené kousky ananasu si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovávají většinu původních vlastností jako je vůně, chuť, barva a živiny. Jsou krásně křupavé, lehké a výživné.
Lyofilizace:
Modernější, efektivnější a sofistikovaný způsob sušení ovoce oproti klasickému je hluboké a rychlé zmrazení ovoce a následné sušení pod nízkým tlakem. Díky tomuto procesu si ovoce zachovává většinu svých původních vlastností jako je chuť, tvar, barva, aroma. Při klasickém sušení se ovoce suší na slunci nebo v sušičkách při vysokých teplotách. Dojde většinou ke změně chuti, barvy, tvaru a v neposlední řadě nutričního profilu. Při lyofilizaci se zachovávají téměř všechny vitamíny a minerální látky v ovoci, je zbavené všech mikrobiálních nečistot a má delší trvanlivost.
Použití:
samostatně jako svačina pro děti i dospělé
do snídaňových kaší
příprava smoothie
zdobení při pečení
RAW kuchyně
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1591 kJ / 376 kcal
Tuky: 0,85 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,06 g
Sacharidy: 83,21 g
z toho cukry: 69,94 g
Bílkoviny: 3,83 g
Vláknina: 9,94 g
Sůl: 0,02 g
Složení:
lyofilizovaný ananas
Poznámka:
Upozorňujeme, že u sušených plodů není možné jakkoliv zabránit polámání či rozdrcení při dopravě.
Země původu:
Německo/Čína
Prodávající:
GOODIE s.r.o.
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží výrobce
- Naposledy prohlédnuté
Sběratelské záložky
České osobnosti na návštěvě v Megaknihách!
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Hodnocení od zákazníků Heureka.cz
za posledních 90 dní
s obchodem
