Kategorie

Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

574 běžná cena 738 Kč

Poštovné jen 49
nejnižší v ČR

Nakladatel: Key publishing
ISBN: 978-80-7418-086-6
Rok vydání: 2012
Jazyk: Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 495
Zařazení: kolektivní monografie biotechnologické procesy potravinářská technologie

Nákupem získáte sběratelskou záložku

Limitovaná sběratelská záložka

Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství. Text knihy je rozdělen do 6 částí: • základní principy vycházející z chemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin • vlastnosti potravin • procesy s minimálním tepelným zásahem • procesy s tepelným ošetřením potravin • procesy s odebráním tepla • doplňkové procesy
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 22% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob jen za 574 Kč.