Miso polévka Danival představuje chutnou a plnohodnotnou variantu tradiční japonské polévky. Můžeme ji použít i na přípravu chutné omáčky k ochucení těstovin, rýže anebo zeleniny.
\nMiso polévka patří mezi jeden ze základních pokrmů japonské kuchyně. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sojových bobů, soli a obvykle i některého druhu obilí. Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že se vybrané sojové boby zatěžkají kamenem a následně fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Přípravu tradiční japonské polévky můžete mít ulehčenou díky těmto kostkám.
\nMiso kostky můžete použít pro přípravu základu na miso polévku nebo z nich umíchat dresing na salát nebo zjemnit rýžové či zeleninové pokrmy.Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
\nZajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Jedlá mořská sůl, rostlinné tuky a oleje (bambucké máslo, slunečnicový olej), francouzské JEČNÉ miso 19 % (SÓJOVÉ boby,JEČMEN, nerafinovaná mořská sůl, pitná voda, fermentační/fermentačné činidlo Aspergillus oryzae), škrob, mrkvový džus/mrkvová šťáva, koření/korenie (koriandr/koriander, pepř/čierne korenie, muškátový květ/kvet), petržel/petržlen. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíVložte 1 kostku do 0,5 l vroucí tekutiny (polévky, omáčky, vody s těstovinami, apod).Kalorická hodnota/energie (na 100ml):1555kJ/375kcal. Tuky: 30,2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 11,7 g. Sacharidy: 19,6 g. z toho cukry: 3,2 g. Bílkoviny: 4,9 g. Sůl: 40,1 g
\nSkladování: Chraňte před vlhkostí, teplem a světlem.\nLegislativní zařazení: Dehydratovaný výrobek - bujón.
\n schovat popis- Výrobce: DANIVAL
- Kód:
- Jazyk: Čeština
- Šířka balení: 10.1 cm
- Výška balení: 6.1 cm
- Hloubka balení: 1.1 cm
- Váha balení: 91 g
Recenze