Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Vychutnejte si intenzivní, uzenou až zemitou chuť.
\nJak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.
\nMiso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem \"miso\". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
\nSpolečnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená SÓJOVÁ mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).K přípravě polévek. Přidávejte na konci vaření. Již nevařte.Kalorická hodnota/energie (na 100ml):966kJ/231kcal. Tuky: 10 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g. Sacharidy: 13 g. z toho cukry: 0,6 g. Bílkoviny: 18 g. Sůl: 10,7 g
\nSkladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.Legislativní zařazení: Sójový výrobek - miso.
\n schovat popis- Výrobce: MUSO
- Kód:
- Jazyk: Čeština
- Šířka balení: 11 cm
- Výška balení: 14.5 cm
- Hloubka balení: 3 cm
- Váha balení: 423 g
Recenze