Horňácké kimči je česká variace na klasické korejské kimči, připravené z kvalitní zeleniny, zejména zelí a mrkve, a dochucené pálivým kořením. Tento kvašený pokrm je nejen lahodný, ale i zdravý, protože podporuje trávení díky obsahu probiotik. Skvěle se hodí jako příloha k pečenému nebo...
číst celé
Horňácké kimči je česká variace na klasické korejské kimči, připravené z kvalitní zeleniny, zejména zelí a mrkve, a dochucené pálivým kořením. Tento kvašený pokrm je nejen lahodný, ale i zdravý, protože podporuje trávení díky obsahu probiotik. Skvěle se hodí jako příloha k pečenému nebo grilovanému masu, do salátů nebo jako samostatná svačinka. Horňácké kimči se vyznačuje vyváženou kombinací kyselosti a pikantnosti, což z něj činí zajímavý doplněk k mnoha pokrmům. Pochutnejte si na tradičním českém kimči, které nabízí unikátní chuťovou zkušenost!
Pikantní naložená zelenina je hitem zdravé výživy posledních let, ale v Koreji, odkud pochází, má úctyhodnou historii.
- Tento způsob mléčného kvašení tu používali k uložení zeleniny a zajištění vitaminů na zimu.
- Kimchi přispívá k udržení harmonie trávicího systému, stimuluje chuť k jídlu a vitalitu, proto se podává jako příloha k většině korejských pokrmů. Tak jsme se Korejí trochu inspirovali...
- Pevný podíl: 175 g.
Hmotnost: 175 g
Složení: čínské zelí, mrkev, paprika, česnek, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl), chilli, zázvor
Skladování: v suchu při pokojové teplotě, po otevření v chladu
Trvanlivost: 2 roky
Země původu: Česká republika
Bez plastového obalu: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek
Alergeny: 6 - Sójové boby
Ošetření: Šetrně pasterováno
Vratný nezálohovaný obal: Ano
schovat popis
Recenze