Plátkovací nůž Slice značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment. Kvalitní zpracovaní ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní a kvalitní nůž. Díky úzké a dlouhé čepeli je ideální pro krájení na tenké plátky. Využijte ho pro krájení sýra, šunky, syrového nebo již zpracovaného masa a dalších potravin. Nůž měří 300 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.
\nHlavní přednosti
\n- \n
- Plátkovací nůž \n
- Vhodný pro venkovní kuchyně \n
- Kvalitní provedení čepele i rukojeti \n
- Moderní design \n
- 110 vrstev dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí \n
- Krásný vzor na čepeli \n
- Vhodný jako dárek \n
110 vrstev oceli
\nPořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí? Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Následně se každý nůž ručně brousí pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC. Díky tomuto zpracování dosahuje nůž extrémní ostrosti a hodí se zejména do venkovních kuchyní.
\nModerní karbonová rukojeť
\nPlátkovací nůž Slice patří do řady Carbon Fragment. Řada je pojmenována podle materiálu, který se používá k výrobě rukojeti tohoto nože. Mluvíme o karbonu. Díky použití tohoto materiálu je rukojeť nožů z této řady velmi kvalitní, odolná a zároveň opravdu lehká. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará dvojité nýtování.
\nJak se o nůž starat
\n- \n
- Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje. \n
- Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. \n
- Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. \n
- Nikdy nepožívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. \n
- Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. \n
Specifikace
\n- \n
- Značka: Dellinger \n
- Model: Slice \n
- Série: Carbon Fragment \n
- Určení: kuchyňský nůž \n
- Barevné provedení: nerez, černá, šedá \n
- Materiál čepele: japonská damašková ocel \n
- Materiál rukojeti: karbon \n
- Hmotnost: 148 g \n
- Délka čepele: 170 mm \n
- Délka rukojeti: 115 mm \n
Obsah balení
\n- \n
- 1x kuchyňský nůž \n
- Výrobce: Dellinger
- Kód:
- Jazyk: Čeština
Recenze