\n\ncukroměr bez teploměru pro profesionální měření \ncukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu) \npro měření musí být zkumavka naplněna analyzovaným moštem na 2/3 výšky \nměřená tekutina by neměla obsahovat pevné částice a plynové bubliny...
číst celé
\n
\n- cukroměr bez teploměru pro profesionální měření
\n- cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu)
\n- pro měření musí být zkumavka naplněna analyzovaným moštem na 2/3 výšky
\n- měřená tekutina by neměla obsahovat pevné částice a plynové bubliny
\n- množství kapaliny by mělo být takové, aby plovák umístěný ve zkumavce volně plaval, nedotýkal se dna a stran testovacího zkumavky
\n- měření obsahu cukru v pivu se provádí stejným způsobem jako u vína
\n- rozsah doporučených počátečních koncentrací cukru v mladině 8-10 Blg °
\n- fermentace piva je považována za dokončenou, pokud je hodnota v rozmezí zelených (0 - 2 Blg °)
\n- rozsah měření 0 až 30\'Blg
\n- pro přesné měření se doporučuje teplota kvasu 20°C
\n- délka cukroměru 21 cm
\n- baleno v ochranném tubusu
\n- vyrobeno v EU
\n- EAN 0000059000501
\n
\n
schovat popis
Recenze