\nPiper nigrum\nVhodný do omáček, na steaky. Má mírně pikantní a šťavnatou chuť.Složení: nezralé plody pepřovníku, jedlá sůl (solný květ max. 25 %)\nZemě původu: provincie Kampot (Kambodža)\nKampotský pepř pocházející z provincie Kampot v Kambodži se velice liší vůní a chutí od běžného pepře. Je...
číst celé
\n
Piper nigrum
\n
Vhodný do omáček, na steaky. Má mírně pikantní a šťavnatou chuť.
Složení: nezralé plody pepřovníku, jedlá sůl (solný květ max. 25 %)
\n
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
\n
Kampotský pepř pocházející z provincie Kampot v Kambodži se velice liší vůní a chutí od běžného pepře. Je to dáno podnebím, složením půdy a ručním sběrem a zpracováním. Fermentovaný kampotský pepř prodělává fermentaci a konzervaci mořskou solí. Je měkký na skus, proto se výborně hodí na omáčky.
\n
Pokud máte zájem o větší množství koření (od 0,5 kg), kontaktujte nás e-mailem eshop@gresik.cz
\n
Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
\n
Fotografie suroviny je pouze ilustrační, skutečný vzhled se může mírně lišit podle konkrétní šarže.
\n
schovat popis
Recenze