Kategorie

Zákon o ochraně osobních údajů a předpisy související

Autor: Daniel Novák

1022 běžná cena 1 320 Kč

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžitému odeslání
Poštovné jen 39
nejnižší v ČR

Nakladatel: Wolters Kluwer ČR, a.s.
ISBN: 978-80-7478-665-5
Rok vydání: leden 2015
Jazyk: Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 504
Zařazení: komentáře zákony ochrana osobních údajů

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

DVD film - Choking hazard 2. K Objednávce od 2 kusů

Komentář k zákonu o ochraně osobních údajů podává podrobný výklad k oblasti, která v současné informační společnosti nabývá stále větší důležitosti, přičemž nové formy zpřístupňování údajů nabízí také četná úskalí. V publikaci je obsažen jak hluboký výklad teoretický, tak i praktický prostřednictvím rozsáhlé judikatury českých soudů i ESLP a ESD, přičemž zahrnuje také relevantní rozhodnutí a stanoviska Úřadu pro ochranu osobních údajů a přináší rovněž komparativní pohled na některé evropské úpravy. Součástí publikace jsou komentované výňatky ze zákonů, které se svou úpravou rovněž dotýkají problematiky ochrany osobních údajů.

Téma komentáře se prolíná celým českým právním řádem a publikace tak nabízí pomůcku pro státní správu, advokacii, soudnictví i soukromé subjekty, které přicházejí do styku s osobními údaji a jejich zpracováním.

Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 23% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Zákon o ochraně osobních údajů a předpisy související jen za 1022 Kč.