\nSměs na přípravu horké čokolády je vyrobena z výběrových kakaových bobů. Jedná se o čokoládu \"bean to bar\" bez bílého cukru. K doslazení jsme použili sušenou třtinovou šťávu v BIO kvalitě. Pořádný šmrnc tomu dodává špetka chilli, skořice a nové koření.\nCo to vlastně znamená \"bean to...
číst celé
\n
Směs na přípravu horké čokolády je vyrobena z výběrových kakaových bobů. Jedná se o čokoládu \"bean to bar\" bez bílého cukru. K doslazení jsme použili sušenou třtinovou šťávu v BIO kvalitě. Pořádný šmrnc tomu dodává špetka chilli, skořice a nové koření.\nCo to vlastně znamená \"bean to bar\"?\nZ doslovného překladu z angličtiny \"od bobu k tabulce\" již vyplývá, že jde o způsob výroby. Celý proces výroby čokolády máme pod drobnohledem. Pečlivě přebrané výběrové kakaové boby od farmářů pražíme, meleme, temperujeme. Hotovou čokoládu následně zpracujeme tak, aby byla připravena k přípravě horké čokolády. Způsob zpracování a kvalitu poznáte na chuti, vůni i vzhledu.\nPříprava:\n1. V malém kastrůlku zahřejte těsně pod bod varu 50 ml vody.\n2. V horké vodě rozmíchejte cca 25–30 g (3 polévkové lžíce) směsi dokud se důkladně nespojí s vodou.\n3. Nalijte horkou čokoládu do oblíbeného hrnečku a vychutnávejte.\nSložení: kakaové boby, kakaové máslo, BIO panela (sušená třtinová šťáva), chilli (min. 0,75%), skořice, nové koření\nObsah kakaové složky min. 70%\nNutriční hodnoty (100 g):
\n
Energetická hodnota: 2314,1 kJ/ 551,5 kcalTuky: 38,6 g z toho nenasycené mastné kyseliny: 25,0 gSacharidy: 43,2 g z toho cukry: 26 gBílkoviny: 9,5 gVláknina: 10,6 gSůl: 0,1 g
\n
Vyrobeno:
\n
ČR\n \nProdávající: \nGOODIE s.r.o.
\n
schovat popis
Recenze