Košík
zboží
(prázdné)
Stejně jako ostatní luštěniny, je hrách vynikajicím zdrojem rostlinných bílkovin. Má nízký obsah tuků a vysoký obsah vlániny. Přidáním hrachové mouky do pokrmů je obohatíte o potřebné bílkoviny a vlákninu.
\nVyužití v kuchyni: na přípravu pomazánek, polévek, pikantní dipů, placiček, karbenátků, lívanců i na obalování.
\nSložení:
\n100 % hrách žlutý loupaný BIO
\nSkladování:
\nSkladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
\nPrůměrné výživové údaje ve 100 g
\nEnergie:1436 kJ / 338 kcal
\nTuky:0,8 g
\nz toho nasycené nemastné kyseliny:0,1 g
\nSacharidy:59,1 g
\nz toho cukry:5,8 g
\nBílkoviny:23,6 g
\nSůl:0,012 g
\n schovat popis
Recenze