Celozrnná špaldová mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné. Špalda je stará odrůda pšenice. \n Je mletá z celých pšeničných zrn a během mletí nedochází k odstranění otrub a klíčků. Pšenice je výborným zdrojem proteinu a měla by být součástí naší potravy, protože nám dodává spoustu cenných látek. Vzhledem k zachování důležitých vitamínů je pro naše tělo zdravější a snadněji stravitelnější, než klasická bílá mouka. \n Mouky využijeme k pečení, smažení, zahušťování nebo i vaření. \n SLOŽENÍ MOUKY 100% cellozrnná pšenice špalca \n ZEMĚ PŮVODU MOUKY Česká republika \n NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 G: Energie 1 536 kJ / 367 kcal Bílkoviny 16,7 g Sacharidy / z toho cukry 73,3 g / 0 g Tuky / z toho nasycené 1,7 g / 0 g Vláknina 13,3 g Sůl < 0,1 g Výrobek může obsahovat stopy ostatních ořechů, skořápkových plodů a mléka. Nevystavujte slunečnímu záření. Skladujte do teploty 25 °C a relativní vlhkosti 70%. Po otevření spotřebujte do 14 dnů. Minimální trvanlivost do: viz. zadní část obalu. Alergeny jsou zvýrazněny tučně.
\n schovat popis
Recenze